Ademcoach Amersfoort

Zoek je een Ademcoach in Amersfoort? Dan ben je hier aan het goede adres. Jouw potentie naar de realiteit transformeren met zo min mogelijk stress is mijn doel.

Jij functioneert op hoog niveau, maar iets houd je tegen om nog hoger te kunnen presteren. Ik help high performers hun mindset te maximaliseren en hun fysiologie te optimaliseren. Dit doe ik door gebruik te maken van de kracht van de adem en harmonie aan te brengen in het drukke leven.

Ademhaling is de meest doeltreffende manier om de focus te vergroten en je algehele gezondheid te verbeteren. Het toepassen van effectieve ademtechnieken geven je direct grip op je mentale en fysieke gezondheid.

Wil je samenwerken en jouw potentie tot werkelijkheid brengen?

ademcoach amersfoort

Chris Rauwendaal Ademcoach Amersfoort
Chris Rauwendaal Ademcoach Amersfoort

Transformatie Traject

Je functioneert op hoog niveau, maar iets houdt je tegen om nog hoger te kunnen presteren. Het Transformatie Traject helpt high performers om obstakels te minimaliseren door gebruik te maken van de kracht van hun adem.

 

Transformeer binnen drie maanden je adempatroon om je algehele gezondheid te verbeteren en je focus te vergroten.

ademcoach amersfoort 

Bedrijfsvitaliteit

Gezondheid en geluk staan bij veel bedrijven voorop als het gaat om hun werknemers. Een positieve en motiverende sfeer op de werkvloer laat je bedrijf groeien. Daar draag ik graag aan bij met mijn kennis over de ademhaling.

 

De adem wordt onderschat als effectieve techniek tegen burn-out klachten. Kies een passende bedrijfstraining voor jouw bedrijf.

ademcoach amersfoort

Chris Rauwendaal Ademcoach Amersfoort
Chris Rauwendaal Ademcoach Amersfoort

1:1 Ademsessie

De 1 op 1 ademsessie is een effectieve manier om diep te ontspannen en meer rust in je hoofd te krijgen. Zie het als een reset voor lichaam en geest. 

 

Via verbonden en ritmische ademhalingen kom je in een trance. In deze trance wordt het ego op een lager pitje gezet, waardoor je intuïtie en gevoel naar de voorgrond komen.

ademcoach amersfoort 

Zoek je een ademcoach in Amersfoort?

ademcoach amersfoort ademcoach amersfoort ademcoach 

De ademhaling is de grootste “verborgen” kracht die ieder van ons met zich meedraagt. Verborgen, terwijl we meer dan 20.000 keer per dag ademen.

 

Toch is de adem nog altijd het element waar men in “gelooft”. Hoe mooi om het “geloven” om te zetten in “common sense”.

 

Ik ben Chris Rauwendaal, gecertificeerd ademtrainer en coach. Jouw potentie naar de realiteit transformeren met zo min mogelijk stress is mijn doel.

 

In 2017 stond mijn wereld op z'n kop. Ik was alle controle kwijt en stond met mijn rug tegen de muur. Tot ik een krachtig ochtendroutine vond.

 

Elke ochtend begon ik met een ijskoude douche, deed ik specifieke ademhalingsoefeningen en liep ik tot slot tien kilometer hard. Deze routine heeft mij gered.

 

Dit leidde tot de openbaring dat ik dit moest en wilde delen met de wereld. Dus in 2021 nam ik een groot besluit: ik word ademtrainer. Ik heb mijn vaste ICT baan opgezegd en ben gestart met de opleiding tot ademtrainer en coach. 

 

Bent je klaar voor resultaten die werkelijk verschil maken? Neem contact op en ontdek hoe jou potentie gerealiseerd kan worden.

Chris Rauwendaal Ademcoach Amersfoort

Reeds samengewerkt met:

Contact informatie

Chris Rauwendaal

Modemweg 27

3821 BS Amersfoort

rauwendaalchris@gmail.com

KVK 82149887