1:1 SESSIE

Reset voor lichaam en geest

De 1 op 1 ademsessie is een effectieve manier om diep te ontspannen en meer rust in je hoofd te krijgen. Via verbonden en ritmische ademhalingen kom je in een trance. In deze trance wordt het ego op een lager pitje gezet, waardoor je intuïtie en gevoel naar de voorgrond komen.

Ook zorgt deze manier van ademhalen ervoor dat je volledig in het lichaam kunt zakken. Hierdoor kunnen opgeslagen spanning en stress loskomen. Dit geeft een verlichtend en ontspannend gevoel. Je lichaam en geest krijgen als het ware een reset. 

Tijdens de sessie krijg je persoonlijke begeleiding. Er wordt gebruik gemaakt van drukpunten op je lichaam om bepaalde processen in het lichaam te activeren. Dit gebeurt natuurlijk met toestemming.

Chris Rauwendaal Ademcoach Amersfoort

Praktische informatie

De 1 op 1 ademsessie duurt ongeveer 1,5-2 uur lang. Aan het begin van de sessie drinken we een kop cacao om het zenuwstelsel te kalmeren. Daarna zet je een intentie die je wilt versterken. 

Vervolgens begeleid ik je gedurende een uur in verbonden en ritmische ademhaling. De sessie wordt afgesloten met een persoonlijke meditatie om de intentie te bekrachtigen. Tot slot is er ruim de tijd om weer ’te landen’ voordat je naar huis gaat.

Praktische informatie:
» Persoonlijk contact vooraf
» Kop pure cacao en intentiezetting
» Een uur verbonden ademhalen
» Persoonlijke meditatie
» Locatie: Modemweg 27,  Amersfoort
» Investering: €150,- (excl. BTW)
    – inclusief thee/water & fruit/snack

Meld je aan voor deze krachtige reset voor lichaam en geest via het contactformulier. Ik neem vooraf contact met je op om jouw wensen en behoeften te bespreken.