Adem & ijsbad workshop

Stap uit je comfortzone en omarm de uitdaging van een Adem & IJsbad Workshop! Ontdek de helende kracht van kou voor zowel lichaam als geest. Tijdens deze workshop leer je hoe je de kou in je wekelijkse routine kunt integreren en welke effectieve ademtechnieken hierbij helpen. 

Wanneer je jezelf onderdompelt in ijskoud water, stimuleert dit de productie van witte bloedcellen en vermindert het ontstekingsreacties in je systeem. Deze witte bloedcellen zijn als dappere wachters die je beschermen tegen virussen, bacteriën en meer.

Maar dat is niet alles! Je bloedcirculatie en cardiovasculaire systeem krijgen een flinke boost door de kou. Dit heeft een versterkend effect op je immuunsysteem en zenuwstelsel.

En vergeet niet het mentale aspect. De confrontatie met de kou dwingt je uit je gedachten en in je lichaam. Vind je rust in een ijsbad, dan vind je die ook in je dagelijks leven tijdens stressvolle momenten.

Stap uit je comfortzone en omarm de uitdaging van een IJsbad Workshop! Ontdek de helende kracht van kou voor zowel lichaam als geest.

*Mocht je hartklachten, ernstige psychische problemen, epilepsie, een extreem hoge bloeddruk hebben of zwanger zijn: neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier.

De Adem & IJsbad Workshop richt zich op de theorie achter koudetraining. Vervolgens passen we doeltreffende ademtechnieken toe, specifiek gericht op het ‘aanzetten’ van je lichaam.* Zo kun jij voorbereid het ijsbad ingaan.

Wist je dat je de positieve voordelen van een ijsbad zelfs ervaart met een t-shirt en sportlegging aan? Zo kun je comfortabel deze oncomfortabele uitdaging aan. Doe mee en transformeer jezelf!

Adem & IJsbad Workshop informatie:
⎔ Leer de helende kracht van kou
⎔ Integreer koudetraining in je wekelijkse routine
⎔ Pas effectieve ademhalingsoefeningen toe
⎔ IJsbad ervaring
⎔ Workshop duurt 2 uur
⎔ Locatie: Your Own Leader in Amersfoort of op locatie naar keuze

Vul hieronder het formulier in als je meer informatie wilt ontvangen over deze workshop!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil meer informatie ontvangen via: