CONTACT

NEEM HIER CONTACT OP

Wil je samenwerken en jouw potentie tot werkelijkheid brengen? Vul het formulier hiernaast in en ik neem binnen 2 dagen contact met je op.

Of heb je een vraag/opmerking over het Transformatie Traject, bedrijfsvitaliteit of de 1:1 sessie? Ook deze kun je via het formulier stellen. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

INSPIRERENDE WERKPLEK

YOUR OWN LEADER

Freek Diets is eigenaar van Trainingstempel Your Own Leader in Amersfoort. Freek en ik kennen elkaar al een flink aantal jaren, maar zijn sinds 2020 samen op een missie. Wij willen mensen sterker maken, zowel fysiek als mentaal. Dit doen we met een holistische aanpak voor persoonlijke groei.

In deze trainingstempel hangen Nepalese vlaggetjes en klinkt meditatieve muziek. Alles draait om balans, net zoals in het leven. Van beuken op een bokszak tot mediteren in de yogaruimte. Fysiek en mentaal leiderschap staan hier centraal.

De kracht van de trainingstempel is de community. Elkaar inspireren en samenwerken, zelfs buiten de muren van de tempel. Ik ben dankbaar dat ik samen met Freek nauw samenwerk op deze inspirerende locatie. Zien we elkaar hier snel voor een kop koffie?