BEDRIJFSVITALITEIT

Bedrijfstraining organiseren

Gezondheid en geluk staan bij veel bedrijven voorop als het gaat om hun werknemers. Een positieve en motiverende sfeer op de werkvloer laat je bedrijf groeien. Daar draag ik graag aan bij met mijn kennis over de ademhaling.

Ademhaling wordt vaak onderschat als het gaat om een effectieve techniek tegen stress- en burn-outklachten. Toch is de kracht van de ademhaling de meest doeltreffende manier om de focus te vergroten en de algehele gezondheid te verbeteren. 

Elk bedrijf heeft een unieke missie en visie. Mijn trainingen zijn op maat gemaakt en kunnen daarom aan de behoeften van elk bedrijf worden aangepast.

Denk aan een:
» Adem en IJsbad Workshop
» Adem en Stress Management training
» Adem en Uithoudingsvermogen training

Vul het formulier hiernaast in met jouw wensen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen een mooie bedrijfstraining kunnen organiseren.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wouter Moonen
2023-08-03
Chris neemt je op een super prettige manier mee in alles wat je moet weten over ademhaling. Wij hebben dit als bedrijfsuitje gedaan. Na een fijne sessie waarin we zowel theoretisch als praktisch dingen hebben geleerd hebben we ook een ijsbad genomen waarna er een heerlijke lunch werd geserveerd. Ik kan het iedereen aanraden die opzoek is naar meer rust in zijn hoofd en lijf. Chris geeft je de tools om het direct toe te passen. Onze volgende sessie is dezelfde week nog gepland. Dat zegt genoeg!
mitchell van meenen
2023-06-23
In een woord wauw! Ik heb bij Chris 5 sessies lang persoonlijke ademtraining gevold. Chris heeft me enorm geholpen om na een wat mindere periode mezelf weer terug te vinden. Doormidden van verschillende ademtechnieken en persoonlijke coaching heb helemaal de rust terug gevonden. Echt een aanrader als je even niet meer weet hoe je goed moet ontspannen! Chris is super vriendelijk en luistert echt naar je verhaal. Samen ga je opzoek naar een oplossing en leer je hoe je goed moet ademhalen. Er is meer te halen uit je ademhaling dan je zou verwachten.
jis van hees
2023-04-19
Super toffe dag gehad! Onder begeleiding van Chris veel mogen leren over ademhalen en in persoon kunnen ondervinden wat voor toffe resultaten en ervaringen dat met zich mee kan brengen! Aanrader!
Daphne Zelsmann
2023-03-30
Een zeer leerzame en bijzondere zaterdag met Chris mogen beleven. Chris vertelde veel over de fysiologie van het menselijk lichaam en maakte dat begrijpelijk. Deze theorie werd afgewisseld met diverse concrete ademhalingsoefeningen. Tot slot deden wij mee aan de ademreis. Ik hoop dat het mij nu gaat lukken de opgedane kennis ook in de praktijk toe te passen!
Lars Diets
2023-02-24
Wat een fantastische dag ik raad dit iedereen aan
Aukje Beijer
2022-11-30
Chris biedt een fijne, veilige sfeer en deelt met passie zijn kennis en ervaring. Mooie locatie in Amersfoort, heerlijke lunch, interessante weetjes over ons lijf en de kracht van de adem en vooral een 'breath taking' belevenis.
Robin de Gooijer
2022-11-29
Super interessante en leerzame masterclass. Hele fijne en veilige sfeer. Chris heeft veel kennis wat hij op een erg prettige manier overbrengt. Super veel geleerd en een hele waardevolle ervaring. Zeker een aanrader.
Xander Suilen
2022-11-26
Wat een ervaring! De grote hoeveelheid kennis en ervaring die wordt overgedragen is extreem. Je leert niet alleen wat leuke ademhalingsoefeningen, maar ook daadwerkelijk de kennis waaruit het voort komt. Ik zit nu weer volledig in focus mode en ben hier dankbaar voor! Ik raad een ieder aan de masterclass ademhalen te volgen.
Evert Rauwendaal
2022-11-15
Ik vond de ochtend van de masterclass heel interessant, allemaal leuke en nuttige informatie, wist niet dat ik 18000 km aan bloedvaatjes had. De middag, de ademreis was lekker, kwam er totaal relaxed uit. Resultaat: Ik slaap een stuk beter, let nu bewust op het gebruik van neus en onderbuik tijdens het ademen, val daardoor sneller in slaap. Ben koud gaan douchen, doe het steeds langer, gaat steeds beter. Ik let nu bewust op mijn ademhaling, doe de oefeningen regelmatig, voel me - al met al - een stuk relaxter. Ik stond er aanvankelijk sceptisch tegenover, je ademt toch gewoon !!! Uiteindelijk vond ik het een leuke, nuttige en relaxte ervaring. Wist niet dat als je je bewust met ademtechniek bezig houdt, er zoveel voordelen aan vast zitten.
Colinda Ottens
2022-10-31
Adembenemend deze masterclass! 😉 Als Chris je mee neemt op ademreis en zijn kennis en passie deelt dan begrijp je hoe belangrijk onze manier van ademen is! Chris is een fijne spreker; absolute aanrader!
Bedrijfstraining Stress Release door ademtrainer Chris Rauwendaal in Amersfoort
IJsbad workshop is onderdeel van training Stress Release voor bedrijven in Amersfoort door Ademtrainer Chris Rauwendaal
Bedrijfstraining Stress Release door ademtrainer Chris Rauwendaal in Veenendaal
IJsbad workshop is onderdeel van training Stress Release voor bedrijven in Amersfoort door Ademtrainer Chris Rauwendaal
Bedrijfstraining Stress Release in Amsterdam door Chris Rauwendaal
Bedrijfstraining Stress Release door ademtrainer Chris Rauwendaal in Veenendaal
IJsbad workshop is onderdeel van training Stress Release voor bedrijven in Amersfoort door Ademtrainer Chris Rauwendaal
Bedrijfstraining Stress Release door ademtrainer Chris Rauwendaal op locatie met een IJsbad Workshop
De gevolgen van verkeerd ademhalen: deze negatieve impact heeft het op je gezondheid
Effectieve ademhalingsoefeningen tijdens de training Stress Release door ademtrainer Chris Rauwendaal in Amersfoort
Effectieve ademhalingsoefeningen tijdens de training Stress Release door ademtrainer Chris Rauwendaal in Amersfoort