Training Stress Release

De training Stress Release is specifiek ingericht op stressmanagement. De technieken en oefeningen die in deze training worden aangeboden, zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. Ze leveren onmiddellijk resultaat voor je lichaam en geest.

De kern van deze training is gericht op de kracht van ademhaling. Zie de adem als het gas- en rempedaal van je lichaam. Door ademtechnieken onder de knie te krijgen, kun je je stressniveau doeltreffend reguleren.

Denk aan: 
⎔ Zelfverzekerd deelnemen aan uitdagende gesprekken
⎔ Krachtige levering van belangrijke presentaties
⎔ Verminderen en preventie van burn-out klachten

Tijdens de training Stress Release ligt de focus op de fysiologie van de adem. Wat definieert een optimale ademhaling? Leer hoe je je ademhaling als een waardevol instrument kunt inzetten om stress te verminderen en je welzijn te vergroten.

Chris Rauwendaal Ademcoach Amersfoort

*Mocht je hartklachten, ernstige psychische problemen, epilepsie, een extreem hoge bloeddruk hebben of zwanger zijn: neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier.

De training wordt afgesloten met een uitdagend ijsbad – omdat er niets stressvollers en uitdagender is dan een ijsbad!* Dit biedt je direct de kans om de geleerde ademtechnieken in de praktijk te brengen.

Training Stress Release informatie:
⎔ Leer de kracht van een optimale ademhaling
⎔ Reguleer doeltreffend je stressniveau
⎔ Pas effectieve ademhalingsoefeningen toe
⎔ IJsbad ervaring 
⎔ Locatie: Your Own Leader in Amersfoort of op locatie naar keuze

Vul hieronder het formulier in als je meer informatie wilt ontvangen over deze training!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil meer informatie ontvangen via: