HET TRANSFORMATIE TRAJECT

Obstakels verminderen

Je functioneert op hoog niveau, maar iets houdt je tegen om nog hoger te kunnen presteren. Het Transformatie Traject helpt high performers om obstakels te minimaliseren door gebruik te maken van de kracht van hun adem.

Ademhaling wordt vaak onderschat als een doeltreffende manier om de focus te vergroten en je algehele gezondheid te verbeteren. Het toepassen van effectieve ademtechnieken geven je direct grip op je mentale en fysieke gezondheid.

Denk aan:
» Het managen van energie, slaap en stress
» Het maximaliseren van mindset en bewustwording
» Grenzen verleggen en patronen doorbreken
» Meer focus en een diepere slaap
» Een sterke en duurzame routine

Gepersonaliseerd traject

Beperkt worden door fysieke of mentale klachten is ongunstig wanneer je op hoog niveau moet presteren.

Met dit gepersonaliseerde traject ervaar je binnen 6-8 weken een fundamentele verandering voor zowel je mindset als gezondheid. Hierbij dient de ademhaling als gids, middels het analyseren en verbeteren van je huidige adempatroon.

Via effectieve ademtechnieken en interactieve coachingsgesprekken wordt de grens van je comfort zone opgezocht. Om vervolgens een nieuw verhaal te schrijven vanuit de krachtigste versie van jezelf.  

Gedurende drie maanden werken we samen. We hebben wekelijks contact, afwisselend telefonisch en met live sessies. Zo bouw je duurzaam aan een nieuwe realiteit met krachtige routines.

Het programma

Live sessies

De conclusie

Intake: op locatie of via Zoom (60 minuten)
Sessie 1: Kracht van de adem & nulmeting
Telefonisch contact
Sessie 2: Adem & stressmanagement
Telefonisch contact
Sessie 3: Adem & uithoudingsvermogen 
Telefonisch contact
Sessie 4: Verbonden ademhalingssessie
Telefonisch contact
Sessie 5: Voortgang bespreken & routine
Telefonisch contact
Sessie 6: Integratie en afronding 

Elke live sessie begint met een interactief coach gesprek waarin er wordt gekeken naar je voortgang en uitdagingen. Vervolgens ga je aan de slag met gepersonaliseerde oefeningen, met de focus op je ademhaling.

Het traject is op maat gemaakt; de invulling van elke sessie verschilt per individu. Tijdens de sessies wordt de grens van je comfort zone opgezocht via verschillende methoden.

Dit kan gebeuren door het nemen van een ijsbad, door een uur lang verbonden ademhalingsoefeningen te doen, of door de trainingszaal in te gaan voor een fysieke uitdaging.

Voor elke sessie plan ik maximaal twee uur in.

Dit traject werkt alleen wanneer jij verantwoordelijkheid neemt voor jouw transformatie. Daarnaast is wederzijds vertrouwen tijdens het traject uiterst belangrijk voor een doeltreffende afronding.

Na elke sessie ontvang je via e-mail een samenvatting van de sessie met bijbehorende oefeningen en materialen. Tussen de sessies door wordt jouw voortgang telefonisch besproken.

Door de elementen van dit traject constructief toe te passen, bouw je een nieuwe routine op. Alleen dan kun je binnen 6 tot 8 weken een fundamentele verduurzaming in je dagelijks leven ervaren.

Meld je aan voor een intake

Binnen drie maanden tijd heb jij een nieuwe realiteit gecreëerd met effectieve handvatten om de grillen van het dagelijks leven te kunnen doorstaan.

Zo kun je op hoog niveau blijven presteren, zonder beperkt te worden door mentale of fysieke obstakels.

Omdat wederzijds vertrouwen essentieel is binnen dit traject, plannen we eerst een intake van 60 minuten in.

Meld je hier aan voor de vrijblijvende intake om van jouw potentie realiteit te maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
De intake vindt plaats